Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BELYSNING Lyspærer E27 ThorgeOn Flerfarget LED-pære til lysslynge

ThorgeOn Flerfarget LED-pære til lysslynge E27 1W RGB (4751029895691)
NYHET!
Varenummer:
4751029895691

ThorgeOn Flerfarget LED-pære til lysslynge E27 1W RGB

  • Lyspære med flerfarget lys til lysslynge
  • Sokkel: E27
  • Fargen på lyset byttes automatisk
inkl. mva
19,-
15,20  ekskl. mva
20+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ThorgeOn Flerfarget LED-pære til lysslynge E27 1W RGB

1W LED-pære til lysslyngene fra ThorgeOn (se tilbehør). Lyspærene har E27 sokkel og gir lys i flere farger. Fargen på lyset byttes automatisk , noe som gir et "lysshow" med hvit, rødt, grønt, blått og gult lys. 
 

Produktdetaljer: 

- 55lm
- Sokkel: E27

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.