Arbeidslampe | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BELYSNING Arbeidslampe

ArbeidslampeGod belysning er viktig når en arbeider, enten du pusser, skrur på bil eller snekrer. Her finner du arbeidslamper i ulike størrelser, varianter og med ulik styrke som gir deg belysningen du trenger til arbeidsområdet.
 

Hva er viktig å tenke på før du velger arbeidslampe?

Behovet for belysning varierer. Det er flere faktorer å ta høyde for om man ønsker optimal belysning for arbeidsområdet. Her er noen tips til hva som kan være lurt å tenke på før du velger arbeidslampe:
 

Oppladbare arbeidslamper

Dersom det er få strømuttak tilgjengelig i nærheten av der du jobber kan en oppladbar arbeidslampe være løsningen. Med for eksempel Tundra Arbeidslampe LED 20W oppladbar får du god belysning som er enkelt kan plasseres hvor du ønsker etter behov, uten å måtte bekymre seg for om det er strømuttak i nærheten. 
 

Bærbare arbeidslamper

Når man jobber kan det være praktisk å ha muligheten til å enkelt flytte arbeidslyset. Med arbeidslampe som har bærehåndtak kan du enkelt flytte belysningen rundt etter behov, slik at du har lys der det trengs.
 

Arbeidslamper med stativ

Arbeidslamper med stativ gir god belysning i høyden du trenger. Har du en arbeidslampe på stativ kan du selv justere høyden på belysningen, noe som kan være praktisk hvis en skal male tak eller om en trenger belysning ned i panseret på en bil. 
 

Lysstyrke

Når det kommer til LED arbeidslamper måles lysstyrken i lumen. Høyere lumen betyr sterkere lys. Det er imidlertid ikke slik at sterkest mulig lysstyrke alltid er det som passer best. Hvilken lysstyrke som passer best kommer helt an på hvor stort område som skal belyses.
 

Arbeidslamper med ekstra strømuttak og USB

Har du få strømuttak tilgjengelig på arbeidsområdet kan ekstra strømuttak på arbeidslampen komme godt med. Tundra Pro arbeidslamper er for eksempel utstyrt med to strømuttak og to USB-uttak, som kan brukes til å lade mobilen, verktøy og annet utstyr. 
 
Viser 1-12 av 12 produkter
Velg visning
Viser 1-12 av 12 produkter