Eldirekte
Du er her Forsiden Om oss

Om oss

Multicom bygget

Hvem er vi?

Siden 2015 har vi levert elektromateriell til hyggelige priser på nett. Vårt mål er å bli en av de ledende nettbutikkene for elektro og belysning i Norge. Vi brenner for å gi deg som kunde den aller beste kundeservicen, de beste leveringsbetingelsene og den raskeste leveringen. Du skal også få god hjelp når du har faglige og tekniske spørsmål, vi har derfor elektrikere ansatt hos oss som er klare til å bistå deg med råd og veiledning.

I 2019 ble vi kåret av prisjakt.no til beste kundeservice, og på trustpilot har vi toppscore med 5 av 5 stjerner. Dette er vi svært stolte av! Siden 2020 har vi også blitt kåret til gaselle av Dagens Næringsliv; en pris gitt til Norges raskest voksende bedrifter. 

Vårt hovedlager her i Åmli driftes av den fantastiske gjengen hos Jobbklar! Ved å handle fra oss bidrar du til å skape jobbmuligheter for dem som trenger litt mer tilrettelagt arbeid. Hver dag streber de etter å plukke, pakke og sende ut alle ordrene som kommer inn til oss. De er faktisk så raske at de får sendt ut mange bestillinger samme dag som du har bestilt! 
 
I tillegg til lageret er vi en tettarbeidende trio som danner team ELdirekte. Vi jobber med hverandre, mot det mål å kunne være kreative og innovative i en bransje som stadig har noe nytt å by på. 

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen. Vi sender varene fraktfritt til deg ved bestilling over 1000,-. Ellers har vi fast lav frakt fra 49,- på småordre (under 1000,-).
 

Vi er en godkjent inkluderingsbedrift! 

Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å oppleve tilhørighet i arbeidslivet! Gjennom vårt samarbeid med Jobbklar (som drifter vårt lager) skaper vi jobbmuligheter til de som trenger litt tilrettelagte arbeidsoppgaver. 
 
Hva vil det si å være en godkjent inkluderingsbedrift?  
En “godkjent inkluderingsbedrift” er en privat en virksomhet som viser at de tar samfunnsansvaret og bidrar til inkluderingsdugnaden gjennom å gi jobbsøkere mulighet for å oppleve tilhørighet i arbeidslivet gjennom inkludering, kvalifisering, mestring og rekruttering. 

 

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

ELdirekte-teamet:

Bjørnar Haugli Espen R. Thorsen Olliver O. Dyresen
Salgssjef Support Markedsfører
     

Nettbutikkløsning driftes av Webmercs

MCC kode: 5732 Elektronikk