ELdirekte
Du er her Forsiden Om oss

Om oss

Multicom bygget

Hvem er vi?

Siden 2015 har vi levert elektromateriell til hyggelige priser på nett. Vårt mål er å bli en av de ledende nettbutikkene for elektro og belysning i Norge. Vi brenner for å gi deg som kunde den aller beste kundeservicen, de beste leveringsbetingelsene og den raskeste leveringen. Du skal også få god hjelp når du har faglige og tekniske spørsmål; derfor har vi elektrikere ansatt hos oss som er klare til å bistå deg med faglig tyngde, råd og veiledning.

I 2019 ble vi kåret av prisjakt.no til beste kundeservice, og på Trustpilot har vi toppscore med 5 av 5 stjerner. Dette er vi svært stolte av! Siden 2020 har vi også blitt kåret til gaselle av Dagens Næringsliv; en pris gitt til Norges raskest voksende bedrifter. 

Vårt hovedlager her i Åmli driftes av den fantastiske gjengen hos Jobbklar! Ved å handle fra oss bidrar du til å skape jobbmuligheter for dem som trenger litt mer tilrettelagt arbeid. Hver dag streber de etter å plukke, pakke og sende ut alle ordrene som kommer inn til oss. De er faktisk så raske at de får sendt ut mange bestillinger samme dag som du har bestilt! 
 
I tillegg til lageret er vi en tettarbeidende trio som danner team ELdirekte. Vi jobber med hverandre, mot det mål å kunne være kreative og innovative i en bransje som stadig har noe nytt å by på. 

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen.
 

Vi er en godkjent inkluderingsbedrift! 

Vi ønsker at alle skal ha muligheten til å oppleve tilhørighet i arbeidslivet! Gjennom vårt samarbeid med Jobbklar (som drifter vårt lager) skaper vi jobbmuligheter til de som trenger litt tilrettelagte arbeidsoppgaver. 
 
Hva vil det si å være en godkjent inkluderingsbedrift?  
En “godkjent inkluderingsbedrift” er en privat virksomhet som viser at de tar samfunnsansvaret og bidrar til inkluderingsdugnaden gjennom å gi jobbsøkere mulighet for å oppleve tilhørighet i arbeidslivet gjennom inkludering, kvalifisering, mestring og rekruttering. 

 

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

ELdirekte-teamet:

Bjørnar Espen Morgan
Nettbutikksjef Support Markedsfører
     

Nettbutikkløsning driftes av Webmercs

MCC kode: 5732 Elektronikk