Du er her Forsiden Om oss

Om oss

Multicom bygget

ELdirekte.no AS er en del av Multicom Group AS, som har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte forhandlere.

Vi holder til i en liten innlandsbygd - med storslått natur - der vi i 1997 åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Etter dette har vi blitt flere nettbutikker innen data, leker, interiør og elektromateriell. Vi har en egen avdeling med spesialister på hvert sitt område. Totalt omsetter butikkene for over 250 mill kroner og sender over 100.000 pakker pr år.

ELdirekte.no AS har som mål å bli Norges beste leverandør på elektromateriell. Kvaliteten på varene våre skal være av høyeste kvalitet. Vi har ansatt flere spesialister på området med elektrobakgrunn, og vi har saumfart leverandører i inn og utland, slik at vi kan levere en kvalitet alle elektrikere vil sette pris på å jobbe med.

Lageret til ELdirekte håndteres av Jobbklar AS som leverer attføringstjenester til NAV. Ved å handle fra ELdirekte bidrar du derfor til å gi noen som trenger litt ekstra tilrettelegging i arbeidslivet en bedre jobbhverdag!

Dersom du får en vare du ikke er fornøyd med, har du full returrett i 14 dager selv om du har prøvd varen. Vi sender varene fraktfritt til deg ved bestilling over 1000,-. Ellers har vi fast lav frakt fra 49,- på småordre (under 1000,-).

Vi håper å se også deg som kunde av ELdirekte.no!

Nettbutikkløsning driftes av Webmercs

MCC kode: 5732 Elektronikk