Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Bluetooth Dimmer Plejd Vridimmer 1-2 pol 300VA

Plejd Vridimmer 1-2 pol 300VA for SG Install (1400823)
Nyhet!
Varenummer:
1400823
EAN:
7330018111645

Plejd Vridimmer 1-2 pol 300VA for SG Install

  • Kan brukes som 1- eller 2-pol
  • Justerbar minimums-, maksimums- og startnivå
  • Passer med SG Install
inkl. mva
658,-
526,40  ekskl. mva
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Plejd Vridimmer 1-2 pol 300VA Bluetooth for SG Install


Universiell dimmer som enkelt kan settes for 1- eller 2-polet brytning. Dimmeren har justerbare minumums- , maksimums og startnivå.

Produktet kan brukes med tidsfunksjoner som astro- og ukesur og det er enkelt å opprette scenarier som kan styres enten fra appen eller dobbelklikk på hjul/vrider.

Fleksibel installasjon

Produktene er spesielt designet for maksimal fleksibilitet under installering. Det fleksible formatet ppasser like bra bak en lysbryter, i et sikringsskap eller i en takboks.Enkel konfigurering

Tiden med kompliserte regulatorer og innstillinger er idag en saga blott. Med vår kraftige, men enkle app gjøres innstillingene med noen få klikk.
Å konfiguere via appen vil også gi helt nye innstillinger, hvor funksjoner som før var separate produkter nå kan fås i samme produkt.Astro, ukesur

La fasadebelysningen følge soloppgang og solnedgang, eller tenn og slukk lamper på et bestemt tidspunkt.
Alle produktene fra Plejd har innebygd astro og ukesur, noe som gjør enkel planlegging mulig.Mesh 

Alle produktene fra Plejd kommuniserer med hverandre gjennom rovbust trådløs mesh-teknologi.
Dette betyr at du kan begynne i det små og legge til flere produkter etter behov, noe som passer perfekt til både renoveringer og nybygging.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.