Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Bluetooth Dimmer Plejd Trådløs Vridimmer for SG

Plejd Trådløs Vridimmer for SG Install sort (1400828)
Nyhet!
Varenummer:
1400828
EAN:
7330018111614

Plejd Trådløs Vridimmer for SG Install sort

  • Trådløs dimmer for kontroll av en eller flere produkter fra Plejd
  • Brukes som direktestyring, endevender eller scenariobryter
  • Konfigureres via Plejd appen
inkl. mva
599,-
479,20  ekskl. mva
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Plejd Trådløs Vridimmer for SG Install sort

Trådløs vri muliggjør trådløs styring av ett eller flere produkter fra Plejds sortiment, konfigureres via Plejd-appen. WRT-01 monteres enkelt med dobbeltsidig tape, skrue eller utenpå standard veggboks.

Fleksibel montering
Plasser strømbryteren akkurat der du vil ha den! Plejds trådløse vri kan enkelt plasseres der du selv ønsker det med dobbelsidig tape eller i en ramme ved siden av en vanlig strømbryter.

Flere varianter
Plejds trådløse vri finnes i flere farger og varianter og passer de vanligste rammene på markedet.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.