Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BELYSNING Utebelysning Vegglampe utendørs Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå

Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå (3202492)
Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå (3202492)
Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå (3202492)
Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå (3202492)
Nyhet
Varenummer:
3202492
EAN:
7330018113120

Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå

  • Opp/ned-lys (utendørs)
  • Maks systemeffekt 2x5W
  • Justerbar fargetemperatur (2200-4000K) - styring i app
  • Integrert astro- og ukesurfunksjon
inkl. mva
1 498,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Plejd OUT-01-G Veggarmatur Grå

OUT-01 er en utendørs veggarmatur med innebygd LED, for eksempel designet for å lyse opp fasader. Den har justerbar fargetemperatur og kan stilles inn for å lyse opp, ned eller i begge retninger samtidig. Produktet har innebygde tidsfunksjoner for automatisk aktivering og deaktivering ved henholdsvis soloppgang og -nedgang. Produktet har også integrert Batteribackup (BAT-01) som holder tidsfunksjoner, som astrour og ukesur, aktiv selv ved strømbrudd. Innstillingene konfigureres enkelt i Plejd-appen.

Justerbar fargetemperatur

Juster enkelt lyset etter designvalg og anledning. Med justerbar fargetemperatur kan du justere lysets utseende mellom kjølig og varm for å skape forskjellige stemninger og stiler.

NO_tunable_iphone-12.jpg

Fleksibel installasjon

Med Plejds fleksible lysinstallasjon hvor styringen er integrert i armaturen, kan gruppering gjøres trådløst og ingen bryterledninger eller hensyn til maksimal effekt er nødvendig. Armaturene kan deretter styres trådløst gjennom appen eller andre produkter fra Plejd.

OUT-01-W_Miljöbild_RGB_dark-sky_webb_v3.jpg

Enkel konfigurering

Tiden med kompliserte regulatorer og innstillinger er i dag en saga blott. Med vår kraftige, men enkle, app gjøres innstillingene med noen få klikk.

manga_funktioner_app.jpg

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.