Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden FIBARO Single Switch 2 Enkelt

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
FIBARO Single Switch 2 Enkelt relé 1 x 8A - 1840W Z-Wave+ (4512312)
Varenummer:
4512312

FIBARO Single Switch 2 Enkelt relé 1 x 8A - 1840W Z-Wave+

  • Trådløst dobbelt av/på relé til installasjon i standard koblingsbokser eller andre steder hvor det skal benyttes to uavhengige kurser med en maksimal last på 1,5kW hver
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

FIBARO Relé 2 x 1,5kW

Trådløst dobbelt av/på relé til installasjon i standard koblingsbokser eller andre steder hvor det skal benyttes to uavhengige kurser med en maksimal last på 1,5kW hver. Det doble releet kan skru av eller på den tilkoblete enheten enten trådløst eller gjennom strømbryteren som er koblet til den. Det doble releet kan benyttes i en kontakt med delt sokkel, så hver kontakt kan styres separat.
Lavt eget forbruk på 0,8kW.
 
Funksjoner

  • Kan styres via andre Fibaro enheter eller hvilken som helst Z-Wave enhet.
  • Avanserte muligheter for scenarier.

Størrelse: (LxBxH) 42 x 36 x 15 mm.

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.