Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Fibaro Dør og vindussensor hvit

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
Fibaro Dør og vindussensor hvit Z-Wave+ (4512480)
Varenummer:
4512480
EAN:
5902020528364

Fibaro Dør og vindussensor hvit Z-Wave+

  • Universal, batteridrevet sensor som er kompatibel med Z-Wave og Z-Wave+
  • Kan enkelt monteres på dører, vinduer, porter etc. Signal sendes hver gang dør/vinduskontakten skilles fra magneten
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

FIBARO Dør og vindussensor hvit Z-Wave+

Fibaro dør-og vindussensor er batteridrevet. Sensoren oppdager om dører, vinduer, garasjeporter osv. åpnes ved at sensorens to deler skilles fra hverandre. Hver gang dette skjer sender sensoren et signal til gatewayen. Dette signalet kan brukes i scener, men også i alarm- og overvåkingssystemer. I tillegg til dette, kan Fibaro dør-og vindussensor kobles til en DS18B20 temperatursensor og har en ekstra inngang, til bruk for eksempel med en bryter.
 
Funksjoner

  • Signal sendes hver gang dør/vinduskontakten skilles fra magneten
  • Kan trigge handlinger eller scener
  • Enkel å montere
  • Magnetsensor
  • Kompatibel med DS18B20 temperatursensor
  • Kan kobles til en bryter via IN-inngangen
  • Kompatibel med Z-Wave og Z-Wave Plus gateway

 

 

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.