Europlast Baderomsvifte E-EXTRA EAT150HT Timer/Fuktstyring | Eldirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Ventilasjon Baderomsvifte Europlast Baderomsvifte E-EXTRA EAT150HT Timer/Fuktstyring

Europlast Baderomsvifte E-EXTRA EAT150HT Timer/ Fuktstyring 20W 230V Hvit (2009192)
Varenummer:
2009192
EAN:
4750492009192

Europlast Baderomsvifte E-EXTRA EAT150HT Timer/Fuktstyring 20W 230V Hvit

  • For Ø150 kanaler
  • IPX4
  • Med timer og fuktstyring
inkl. mva
499,-
399,20  ekskl. mva
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Europlast Baderomsvifte E-EXTRA EAT150HT Timer/Fuktstyring 20W 230V Hvit

EUROPLAST EAT-serien innendørs avtrekksvifter er utstyrt med et dekorativt frontpanel. De har et mer estetisk utseende og skiller seg mindre ut fra den generelle utformingen av rommet. Viftene er effektive, enkle å installere og betjene. Disse viftene er utstyrt med kulelager for bedre ytelse, holdbarhet og mulighet for montering i både vegger og tak. Viftehuset, gitteret og frontpanelet er laget av høykvalitets og slitesterk ABS-plast som er motstandsdyktig mot temperatur og UV-stråler.

I vårt sortiment er det mulig å velge det du trenger fra en rekke størrelser som kan kobles til 100, 125 og 150 mm runde luftkanaler. Det er også mulig å velge mellom ulike funksjonsmodifikasjoner, fra en enkel vifte til en vifte med timer og fuktighetssensor. Vifter produsert av EUROPLAST er sikre fordi motoren er utstyrt med termisk sikring.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.