Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS ZigBee Gateway og hub ELKO SmartHUB

ELKO SmartHUB (4540001)
ELKO SmartHUB (4540001)
ELKO SmartHUB (4540001)
ELKO SmartHUB (4540001)
ELKO SmartHUB (4540001)
ELKO SmartHUB (4540001)
Varenummer:
4540001
EAN:
7020160723505

ELKO SmartHUB

  • Elko SmartHub - Kontrollsenter for ditt Elko Smarthus
  • Kommuniserer over Zigbee 3.0 grensesnittet
  • Styres via appen Elko Smart
inkl. mva
1 888,-
1 510,40  ekskl. mva
5 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Elko SmartHUB


ELKO SmartHub er hjernen i ELKO Smart systemet og som muliggjør kommunikasjon mellom de installerte produktene i ditt hjem og ELKO Smart App. ELKO Smart systemet gjør det mulig å styre hvert enkelt Zigbee produkt, samt uendelige muligheter med automasjoner og stemninger. SmartHub kan monteres innfelt i veggboks eller så kan den ligge på bord eller hylle ved hjelp av bordstativet.

Elkos smarthjem kan i tillegg til å styres fra mobilen, også styres med stemmen med støtte for Apple Siri, Amazon Alexa og Google Assistent. Du kan naturligvis også betjene brytere og dimmere manuelt.

Nye Elko SmartHub er arvtakeren til Elko Home Gateway RF og du er nødt til å bytte til den nye gatewayen for å benytte de nye produktene i Smart-serien.
 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.