Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS ZigBee Bryter/Fjernkontroll ELKO Smartbryter Trådløs Plus PH

ELKO Smartbryter Trådløs Plus PH (4540054)
ELKO Smartbryter Trådløs Plus PH (4540054)
ELKO Smartbryter Trådløs Plus PH (4540054)
ELKO Smartbryter Trådløs Plus PH (4540054)
Varenummer:
4540054
EAN:
7020160711502

ELKO Smartbryter Trådløs Plus PH

  • Trådløs bryter for Elko Smart systemet
  • Kan styre opptil 4 lyssoner
  • Kobles opp mot Elko Smart produkter både med og uten hub
inkl. mva
898,-
718,40  ekskl. mva
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Elko Smartbryter Trådløs Plus PH


SmartBryter Trådløs kan benyttes til å styre stemninger I Elko Smart systemet, eller fjernstyre en eller flere Elko Smart produkter.
Enheten kan konfigureres via Elko SmartHUB for den fullstendige brukeropplevelsen, eller kobles sammen med andre Elko Smart-enheter direkte uten SmartHUB.
 
Produktet har 4 knapper, og muligheten til å settes til 1-kanal eller 2-kanal modus.
1-kanal modus innebærer at både høyre og venstre siden av bryteren kan settes opp til å styre de samme produktene, mens du kan styre forskjellige produkter på venstre og høyre side med 2-kanal.
 

Med Elko SmartHUB

Når den trådløse bryteren pares til Elko SmartHUB, settes den automatisk til 2-kanal.
Videre oppsett av bryteren gjøres i appen.
Det er tre måter å bruke den trådløse bryteren; man kan sette opp skybaserte stemninger, kontrollere flere lysstyringsprodukter i en gruppe, eller flere markisestyringsprodukter i en gruppe.
Man kan styre 2 stemninger eller 1 gruppe per kanal/side av bryter.
Man kan kombinere disse som man ønsker, og for eksempel ha to stemninger på den ene siden av bryteren, mens den andre siden kontrollerer en lysstyringsgruppe.
Man kan også kontrollere to grupper, eller 4 stemninger med èn bryter.
 

Stemninger

Når bryteren er tilkoblet Elko SmartHUB, kan man utløse stemninger som er satt opp i Elko Smart appen direkte fra den trådløse bryteren.
Denne funksjonen er en skybasert tjeneste, som betyr at man får muligheten til å sette alle Elko Smart produktene til forhåndsdefinerte statuser.
Stemninger lar deg sette opp vanlige brukssituasjoner som justerer lys, markiser, termostater, apparater, automasjoner, kamera, og mer ved et trykk.
For eksempel kan man lage en stemning som heter "borte" og velge at alt lyset skrur seg av i hele huset, temperaturen går ned, markisene går ned, kaffemaskinen skrus av og kamera settes i patruljeringsmodus, kun ved å trykke på en knapp på bryteren.
I motsetning til lysstyringsgruppene er stemninger avhengig av internettforbindelse for å fungere.
 

Lysstyringsgrupper og markisestyringsgrupper

Når bryteren er tilkoblet Elko Smarthub, kan den kontrollere en gruppe med opptil 16 produkter per gruppe.
Man kan ikke ha både produkter for markissestyring og lysstyring i samme gruppe på én kanal, da må man bruke en kanal for lysstyring og den andre for markisestyring.
Betjenes ved å trykk en gang på pil opp/ned for å skru AV/PÅ og hold inne pil opp/ned for å dimme opp eller dimme ned alle produktene i gruppen samtidig.
Denne funksjonen fungerer selv om internett slutter å fungere, men krever at Elko SmartHUB har internett for førstegangsoppsett.
 

Bruk uten ELKO SmartHUB - fjernstyring med romkontroll

For lokal fjernstyring fungerer bryteren med 1-kanal som standard, men kan konfigureres til 2-kanal.
Den kan da styre lysstyringsprodukter og markisestryingsprodukter fra Elko Smart uten at man behøver en Elko SmartHUB.
Betjenes ved å trykke en gang på pil opp/ned for å skru AV/PÅ og hold inne pil opp/ned for å dimme opp eller dimme ned produktene som fjernstyres samtidig.
Oppsettet av romkontroll gjøres ved manuell betjening på produktene.
Hver kanal kan kontrollere opptil 5 produkter. Man kan ikke ha både markisestyring og lysstyring i samme kanal, da må man bruke en kanal for lysstyring og en for markisestyring.
 
For oversikt over hvilke ELKO Smart produkter som er kompatibel med romkontroll, se her:
Kompatible enheter for romkontroll - ELKO Smart tekniske veiledninger

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.