EFA ESK-Modulskap 3 rad 63 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
EFA ESK-Modulskap 3 rad 63 moduler m/ svakstrømsfelt Efa (1765456)
Varenummer:
1765456
EAN:
1765456

EFA ESK-Modulskap 3 rad 63 moduler m/svakstrømsfelt Efa

Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

EFA ESK-Modulskap 3 rad 63 moduler m/svakstrømsfelt Efa

ESK-Modulskap 63 Komplett 3 raders modulskap med svakstrømsfelt. Hver rad har plass til 21 moduler Kanal fra topp av skapet til svakstrømsdel. Svakstrømsfelt i nederste del av skapet, forberedt for innfelt stikk til router etc. Sikkerhetsglass i dør foran svaktrømsfeltet for å slippe gjennom trådløse signaler.

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.