Eaton Merkeskilt - Samlet | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

Eaton Merkeskilt - Samlet (1711086)
Varenummer:
1711086

Eaton Merkeskilt - Samlet

inkl. mva
25,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

EATON Merkeskilt - Samlet

Samleskilt med rik variasjon av høyfrekvente varianter for merking av skap og tavleløsninger. Skiltet er spesielt tiltenkt der man ikke kjenner til nettspenningen før kjøp/montering.Samle arket er totalt 200x90mm med alle variantene trykket i4 farger og utstanset mellom hvert skilt.

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.