DEVI Avstandsholder/Kantbeslag rustfri | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Gulvvarme Varmekabel, frostsikring DEVI Avstandsholder/Kantbeslag rustfri

DEVI Avstandsholder/ Kantbeslag rustfri (1035383)
Varenummer:
1035383
EAN:
000010353837

DEVI Avstandsholder/Kantbeslag rustfri

  • For beskyttelse av varmekabler ved kryssing av skarpe hjørner fra takrenner og ned i nedløpsrør
inkl. mva
149,-
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

DEVI Avstandsholder/Kantbeslag rustfri

Anvendes for å beskytte selvregulerende varmekabler når de krysser skarpe hjørner fra takrenner og ned i nedløpsrøret. Varmekabelen festes med strips til avstandsholderen. Tekniske spesifikasjoner: forpakning: plastpose, Antall: 1, avstandsholder/kantbeslag + strips, Dimensjon: lengde: 300mm, bredde: 25mm, høyde: 1,5mm, Materiale: Rustfritt stål type AISI 304, Litteraturnr: VLDSL102 Danfoss 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.