Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Varmepumpe - Tilbehør Vibrasjonsdemper Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk

Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk (4900201)
Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk (4900201)
Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk (4900201)
Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk (4900201)
Varenummer:
4900201
EAN:
7090044991573

Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk

  • Vibrasjonsdemper spesielt designet for norske forhold
  • Justerbart endestykke i UV-resistent materiale
  • Markedsledende fjæringsgrad (74/84 mm ved 20/40kg)
inkl. mva
299,-
239,20  ekskl. mva
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Cooltools Easy Installer 80kg sett/4stk

Denne revolusjonerende vibrasjonsdemperen fra Cooltools er utviklet i tett samarbeid med norske HVAC-montører. Design, løsninger, materiale og utførelse er dermed rigget for norske forhold, i år etter år. Der standard vibrasjonsdempere i gummi ofte ruster eller løses opp etter bare noen års bruk, vil den rustfrie Cooltools Easy Installer garantert holde lenger enn varmepumpens levetid.

Vår demper kommer også med justerbart endestykke i UV-resistent materiale. Ved hjelp av den patenterte skrumekanismen i toppen av produktet går montering og justering som en drøm, uten at fleksibilitet hemmer kvalitet.

Easy Installer er en meget fleksibel vibrasjonsdemper som kan skilte med en markedsledende fjæringsgrad på mellom 74 og 84mm ved fjæringsbelastning mellom 20 og 40kg. Dette gir en rate på 0,5mm / kg, og dermed stort dempingspotensiale, selv ved høy vekt.

NB! Vi anbefaler at du drar til mutter med en kraft på maksimalt 20 Newton på 8mm bolt.

Omhyggelig rusttestet ved Saayman Danks Electroplating (se vedlegg).

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.