Aeotec Lasso Sensor til Water | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Sensor Aeotec Lasso Sensor til Water

Aeotec Lasso Sensor til Water Sensor 6 (ZWA007)
Varenummer:
ZWA007
EAN:
1220000016248

Aeotec Lasso Sensor til Water Sensor 6

  • Detekterer lekkasjer
  • Sikrer f.eks vaskemaskinen din
  • Kan utvides flere ganger
inkl. mva
295,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Aeotec Lasso Sensor til Water Sensor 6Aeotec Lasso Sensor detekterer hvor det lekker. Produktet er koblet til Aeotec Water Sensor Dock og oppdager selv de minste vannmengdene over hele lengden. Aeotec Lasso-sensoren er egnet til å dekke hele områder og ikke bare enkeltpunkter. Dette lar deg for eksempel sikre din vaskemaskin over et stort område ved å flytte Lasso-sensoren fra tilkoblingspunktet til under vaskemaskinen. Dette beskytter deg mot potensielle vannskader over et bredt område. Vannskader kan lett unngås – med Aeotec Water Sensor 6, Aeotec Water Sensor Dock og Aeotec Lasso Sensor.

Beskrivelse

  • Lengde: 1,45 m
  • Detekterer væskemengder
  • Kan bare brukes i kommunikasjon med Aeotec Water Sensor Dock
  • Kan utvides flere ganger

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.