ABB Stikkontakt med blokkeringsbryter 332-6 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Stikkontakt Stikkontakt, teknisk ABB Stikkontakt med blokkeringsbryter 332-6

ABB Stikkontakt med blokkeringsbryter 332-6 IP44 (332MHS6)
Varenummer:
332MHS6

ABB Stikkontakt med blokkeringsbryter 332-6 IP44

  • Industri stikkontakt med blokkeringsbryter
  • 32A 2-Pol+J
inkl. mva
1 449,-
1 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ABB Stikkontakt med blokkeringsbryter 332-6 IP44

Industri stikkontakt for vegg med blokkeringsbryter, horisontal, klokkestilling 6h, 32A, IP67, 3-pol+J, 50-60 Hz, fargekode rød. Den mekaniske forriglingen gjør at bryteren bare kan manøvreres når pluggen står i og pluggen kan ikke trekkes ut uten at bryter står i 0-stilling.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.