Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden HJEM & FRITID DAB radio/Høyttaler WOLF Hygienesett Puter til hørselvern

WOLF Hygienesett Puter til hørselvern (7090032641435)
NYHET!
Varenummer:
7090032641435
EAN:
7090032641435

WOLF Hygienesett Puter til hørselvern

  • Ekstra puter til WOLF Headset Pro hørselvern
  • Pute til begge ører
  • Enkelt å bytte
inkl. mva
199,-
159,20  ekskl. mva
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

WOLF Hygienesett Puter til hørselvern

Etter mange timers bruk på arbeidsplassen kan putene til hørselvernet både bli skittent og slitt. Med ett ekstra sett puter til ditt WOLF Headset Pro kan putene enkelt byttes etter behov.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.