Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Sensor Vision Security Water Sensor Z-Wave

Vision Security Water Sensor Z-Wave (ZF5201EU-5)
Vision Security Water Sensor Z-Wave (ZF5201EU-5)
Vision Security Water Sensor Z-Wave (ZF5201EU-5)
Vision Security Water Sensor Z-Wave (ZF5201EU-5)
NYHET!
Varenummer:
ZF5201EU-5
EAN:
5705154244069

Vision Security Water Sensor Z-Wave

  • Vannlekkasje-detektor
  • Unngå vannskader i ditt hjem
  • Enkel installasjon
inkl. mva
199,-
159,20  ekskl. mva
20+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Vision Security Water Sensor Z-Wave


Enheten kan for eksempel settes under kjøleskapet, og den vil utløses hvis den oppdager vannlekkasje. Du kan også installere sensoren hvor som helst hvor det er fare for vannlekkasje; med denne sensoren kan du unngå store vannskader i ditt hjem. Når enheten er inkludert i Z-Wave-nettverket ditt, vil all kommunikasjon være kryptert.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.