Vifte og luftkjøler | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden

Vifte og luftkjøler

Et godt og behagelig inneklima er viktig for å kunne være helt avslappet hjemme. I de varmeste sommermånedene kan det imidlertid bli både varmt og klamt innendørs. Dette kan blant annet gjøre det vanskelig å sove, konsentrere seg på hjemmekontoret eller å slappe av foran TV-en. Med en vifte eller en luftkjøler kan du få et mer behagelig inneklima og samtidig slippe å være alt for varm! 

Vifter

En vifte er en praktisk og enkel løsning når temperaturen blir for høy. Den vil sette luften rundt deg i bevegelse og skape en herlig bris. Det kan være sårt tiltrengt på varme sommerdager! I vårt utvalg av vifter finner du alt fra små bordvifter til smarte gulvvifter som kan styres fra app på telefonen.
 

Luftkjølere

En luftkjøler passer perfekt til varme sommerdager og kan brukes i de fleste rom hvor man ønsker effektiv nedkjøling. Prinsippet for en luftkjøler er ganske enkelt. Den trekker inn varm luft og kjøler den varme luften ned ved hjelp av kaldt vann. En innebygget vannpumpe sirkulerer det kalde vannet gjennom "kjølepads" som effektivt kjøler ned luften.
 
Tips: for å oppnå en kjølende effekt er det viktig å ha så kaldt vann som mulig. Prøv gjerne å fylle på med isbiter for å få mest ut av luftkjøleren. 
Søket ga ikke noe resultat. Prøv igjen med færre eller kortere søkeord.