Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VERKTØY Bor Toolsinvent Diamant Flisbor for drill 6mm

Toolsinvent Diamant Flisbor for drill 6mm (8802210)
Varenummer:
8802210
EAN:
7090042411295

Toolsinvent Diamant Flisbor for drill 6mm

  • Tilpasset bitsholder med sekskant innfesting
  • Diamantbelagt borhode
  • Meget effektivt på harde gulv- og veggfliser
inkl. mva
199,-
159,20  ekskl. mva
5 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 999,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Toolsinvent Diamant Flisbor for drill 6mm


Flisbor fra Toolsinvent er produsert i herdet stål med diamantbelagt borhode. Brukes med drill og er tilpasset bitsholder med sekskant innfesting 1/4”. Flisborene er meget effektive på harde gulv- og veggfliser. Disse benyttes også til porselen og granitt.


Hvert flisbor kommer i tilpasset boks i plast for bedre oppbevaring.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.