ThorgeOn ZigBee Smart Plug | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Trådløs styring Veggplugg ThorgeOn ZigBee Smart Plug

ThorgeOn ZigBee Smart Plug (4752280001821)
Nyhet
Varenummer:
4752280001821
EAN:
4752280001821

ThorgeOn ZigBee Smart Plug

  • 16A / 3680W
  • Appstyrt smartplugg
  • Kompatibel med Google Assistant og Alexa
inkl. mva
299,-
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ThorgeOn ZigBee Smart Plug

Plugg med smartkontakt for styring av ikke-smartenheter med Bluetooth-teknologi. Produktfunksjoner: Kan styres via Tuya Smart-appen. Høy brytereffekt: opptil 3 680 W / 16 A EU-versjon. Nettverksprotokoll: Bluetooth. Produktfordeler: Integrerer konvensjonelt elektrisk utstyr i kompatible smarthussystemer. Muliggjør kobling av vanlige lyskilder og andre elektriske apparater. Enkel tilkobling av elektriske enheter via standard stikkontakt.

Kompatibel med Google Assistant og Amazon Alexa

16A / Max 3680 W / WiFi-protokoll: 2.4GHz

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.