Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BRANN & SIKKERHET Brann- og gassvarsler ThorgeOn Optisk Røykvarsler
ThorgeOn Optisk Røykvarsler (4751029893109)
NYHET
Varenummer:
4751029893109
EAN:
4751029893109

ThorgeOn Optisk Røykvarsler

  • Optisk røykvarsler
  • 85dB varsling
  • Inkluderer montasjeskruer
inkl. mva
199,-
20+ på lager Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ThorgeOn Optisk RøykvarslerDenne optiske røykvarsleren oppdager røyk og vil deretter avgi en alarmlyd (85db). Røykvarsleren fungerer på et 9V batteri som er inkludert. Bytt dette ut en gang i året. Det er en testknapp midt i røykvarsleren. Hvis du holder den nede, høres en testtone til du slipper knappen. Det anbefales å teste produktet ukentlig. Produktet inkluderer også 2 skruer og plugger for montering av røykvarsleren.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.