Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BELYSNING Utebelysning Lyskaster Steinel Steinel XLed Home 2 (Sensor)
Steinel Steinel XLed Home 2 (Sensor) (3202082)
Varenummer:
3202082
EAN:
4007841033071

Steinel Steinel XLed Home 2 (Sensor)

  • Med sensor
  • Effekt 20W, Fargetemperatur 4000K
  • Perfekt belysning av innkjørsler, gårdsplasser og hager
  • Svingbart LED panelet sikrer maksimal fleksibilitet
inkl. mva
1 149,-
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Steinel XLed Home 2 (Sensor)XLed Home 2 lyskaster gir ekstra trygghet og sikkerhet. Takket være fullt svingbart LED panel, kan hvert hjørne av inngangspartiet fleksibelt bli belyst etter behov. Svært effektiv LED-teknologi kombinert med deksel i opal gir maksimal belysningskomfort. Med et effektforbruk på bare 14,8 W gir denne lyskasteren 1184 lumen. IR-sensoren med en dekningsvinkel på 140° kan dreies 180° horisontalt og 90° vertikalt. 14 m rekkevidde. Høy varmeledningsevne magnesium kompositt kjølesystem (HCMC).ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.