Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS WiFi Shelly PLUS 1 WiFi Strømbryter 1-kanal 16A

Shelly PLUS 1 WiFi Strømbryter 1-kanal 16A (Shelly-PLUS-1)
Shelly PLUS 1 WiFi Strømbryter 1-kanal 16A (Shelly-PLUS-1)
Shelly PLUS 1 WiFi Strømbryter 1-kanal 16A (Shelly-PLUS-1)
Shelly PLUS 1 WiFi Strømbryter 1-kanal 16A (Shelly-PLUS-1)
NYHET!
Varenummer:
Shelly-PLUS-1
EAN:
3800235265000

Shelly PLUS 1 WiFi Strømbryter 1-kanal 16A

  • Kan automatisere en rekke enheter
  • Kompatibel med Alexa, Google Assistant, Homey m.m
  • Ingen HUB eller Gateway nødvendig!
inkl. mva
199,-
159,20  ekskl. mva
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Shelly PLUS 1 WiFi Strømbryter 1-kanal 16AEnda bedre hjemmeautomasjonsopplevelse og forbedret lyskontroll!
Automatisering av lysene, garasjeporten, vanningssystemet, baderomsviften, alle gamle elektriske apparater... alt mulig! Shelly Plus 1 har en rekke applikasjoner som gir forbedret smarthjemkontroll. Liten nok til å passe bak enhver veggbryter eller veggkontakt, Shelly Plus 1 ettermonteres og kan installeres på mindre enn 10 minutter
Automatiser lysene og få dem til å følge timeplanen din
Gjør hvilken som helst lysbryter smart med Shelly Plus 1 og kontroller dem via telefonen eller med stemmeassistent. Bruk Shelly-appen til å stille inn automatiserte scener basert på tidspunkt eller solnedgang/soloppgang. På denne måten kan du stille inn lysene på verandaen til å slå seg på rundt tiden du kommer hjem fra jobb, eller lysene i gangen din til å slå seg av når det er over familiens sengetid. Og ikke bekymre deg – lysbrytere kan fortsatt brukes manuelt for å passe behovene til alle i hjemmet ditt.


 
Sett smarte scener og vær forberedt på hva som helst
Avslør det fulle potensialet til Shelly Plus 1 ved å kombinere den med andre enheter fra hjemmenettverket ditt! Still inn Shelly Plus 1 for å aktivere egendefinerte scener basert på time, lys eller ulike hendelser.


 
Kontroller enkelt garasjeporten hjemme uansett hvor du er!
Automatiser garasjeporten din enkelt og kontroller den uansett hvor du er! Shelly Plus 1 har driftsspenninger på 12V DC og 24-48V DC, noe som gjør den perfekt for garasjeportkontroll.Automatiser vanningssystemet ditt basert på været
Å ha en vakker hage er ikke en lett oppgave, spesielt når du har tonnevis av andre oppgaver i løpet av dagen. Takket være skriptfunksjoner og Shelly Plus 1 kan du automatisere vanningssystemet til å følge værforholdene og vanne hagen din bare når det er sol, og hoppe over regnværsdagene.Gjør ethvert gammelt elektrisk apparat smart
Du trenger ikke å legge ekstra kabler, gjøre unødvendige og dyre renoveringer eller investere i smarte apparater. Du kan nå automatisere og fjernstyre alle elektriske apparater – selv den gamle viften, romvarmeren, bassengsystemet, dørlåsen eller ringeklokken – med bare et klikk eller et rop.Wi-Fi styrt
Koble Shelly Plus 1 til Wi-Fi-nettverket ditt. Ingen HUB kreves
 
Blåtann
Legg til enheter raskt og enkelt via Bluetooth-tilkobling, ved hjelp av Shelly Cloud-appen
 
Lavspenningsstøtte
Shelly Plus 1 kan drives av 110-240V AC, 12V DC eller 24-48V DC
 
Spenningsnivåer
Bruk et bredt spekter av utgangsspenningsnivåer. Støtter lave spenninger
 
Ekstremt rask prosessor
For umiddelbar kommandoutførelse og varsling
 
Forbedret sikkerhet
Forbedret overtemperaturbeskyttelse med programvareterskler for kontroll og forebygging av feil
MQTT- og WSS-støtte, TLS og tilpassede sertifikater støtter et bredt spekter av brukstilfeller
 
Forbedret API-grensesnitt
Bredt utvalg av nettskyforbindelser og lokale integrasjoner med mye lavere integreringskostnader

Ingen hub kreves
Shelly Plus 1 kan styres direkte og uten hub gjennom smarttelefonen din med Shelly Cloud App. Administrer og kontroller hjemmet eller anlegget ditt, angi scener, tidsplaner og juster innstillinger uansett hvor du er gjennom skytilgangen, eller bare på det lokale nettverket!
 
Skaff deg Shelly Cloud-appen. Tilgjengelig for iOS og Android.

Støttede plattformer
Bruk enheter med din ene lokale eller sentraliserte server - du kan holde dem fullstendig isolert fra det offentlige Internett-nettverket. Shelly Plus 1 er kompatibel med Amazon Alexa, Home Assistant, Smart Things og andre tredjeparts hjemmeautomatiseringsplattformer. Shelly Plus-enheter kan også grupperes med alle Shelly-enheter, så vel som andre smarthusenheter på hjemmenettverket.


 


 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.