Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Tak- & veggboks Veggboks SG Veggboks Enkel 8-løp Grå

SG Veggboks Enkel 8-løp Grå (1202566)
Nyhet!
Varenummer:
1202566

SG Veggboks Enkel 8-løp Grå

inkl. mva
49,-
39,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG Veggboks Enkel 8-løp Grå

Fleksibel løsning med doble og triple stusser. Boksene har seks 16 mm rørinnføringer som enkelt kan tas ut og da passer til 20 mm rør. I tillegg har den to rene 16 mm rørinnføringer. Alle rørinnføringer har metallfjær for låsing av K-rør. Stussene kan kneppes av, og man kan snappe flere bokser inn i hverandre for å lage kombinasjoner. Har ikke stenderfester, men hull for spiker. Passer til vanlig veggtykkelse (9-12 mm). Man kan plukke av to avstandsklosser, og den vil da passe til dobbel gips (21-24 mm). Kommer med pusselokk og tettepropper. Solid og halogenfri PP-plast. Lokk i hvit og sort i fargebestandig polykarbonat finnes som tilbehør.
ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.