SG Veggboks 9/12mm 6-løp vertikal | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Tak- & veggboks Veggboks SG Veggboks 9/12mm 6-løp vertikal

SG Veggboks 9/12mm 6-løp vertikal stender 1,5 Grå (1202589)
Varenummer:
1202589
EAN:
7021987900117

SG Veggboks 9/12mm 6-løp vertikal stender 1,5 Grå

  • 1,5 veggboks for lavtbyggende stikkontakter
  • Stenderfeste for rask montering
inkl. mva
59,-
47,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG Veggboks 9/12mm 6-løp vertikal stender 1,5 Grå

Halvannen veggboks. Fleksibel løsning med tre doble stusser, dvs seks 16 mm rørinnføringer som enkelt kan tas ut og da passer til 20 mm rør. Alle rørinnføringer har metallfjær for låsing av K-rør. Stussene kan kneppes av, og man kan snappe flere bokser inn i hverandre for å lage kombinasjoner.
Kommer med solid stenderfeste for vertikal orientering. (betegner orienteringen på boksen når den monteres på vanlige stående stendere). Har også hull for spiker. Stenderfestene er ikke ment for å flyttes, man velger type som passer til planlagt veggtykkelse. Men stenderfestet kan fjernes ved behov, f.eks for å lage kombinasjoner. Kan tilpasses veggtykkelsen med utforingsringer som er 3 mm tykke. Er forhåndsmontert med en utforingsring slik at den passer 12 mm veggtykkelse. Denne kan tas av så de passer 9 mm veggtykkelse, og det finnes ekstra utforingsringer som tilbehør for tykkere vegger. Kommer med pusselokk og tettepropper. Solid og halogenfri PP-plast. Lokk i hvit og sort i fargebestandig polykarbonat finnes som tilbehør.
ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.