SG Tysnes 66 LED-Armatur 34W | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BELYSNING Innebelysning Lysarmatur SG Tysnes 66 LED-Armatur 34W

SG Tysnes 66 LED-Armatur 34W (120031)
Varenummer:
120031

SG Tysnes 66 LED-Armatur 34W

  • 34W kapslet LED-Armatur for boder, garasjer og parkeringsanlegg
  • 147lm/w
  • IP66
inkl. mva
999,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG Tysnes 66 LED-Armatur 34W

Tysnes 66 er prosjektvinneren når man trenger en kapslet LED-armatur i slank design for boder, garasjer og parkeringsanlegg. Lavt strømforbruk, høyt lysutbytte og lang levetid. Kan enkelt monteres direkte i tak med klips eller med wireoppheng. Kraftige stålklips festet til armaturen holder avskjermingen. Det er ledningsinnføring i begge ender og svekning for kabling bakfra. Har dip switcher på driveren for å kunne innstille ønsket lysnivå.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.