Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Stikkontakt Stikkontakt, innfelt SG Stikk innfelt Sort Dobbel m/j 1,5 S

SG Stikk innfelt Sort Dobbel m/ j 1, 5 S (1501510)
NYHET!
Varenummer:
1501510
EAN:
7021987707112

SG Stikk innfelt Sort Dobbel m/j 1,5 S

  • Lavtbyggende innfelt dobbel stikk
  • Med jord og integrert barnevern
  • Passer i 1,5 innfellingsbokser
inkl. mva
159,-
127,20  ekskl. mva
10+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG Stikk innfelt Sort Dobbel m/j 1,5 SLavtbyggende innfelt dobbelt stikk med jord og integrert barnevern i hvit utførelse. Passer i 1,5 innfellingsbokser. Kombineres med 1,2,3 el. 4 hulls 1,5 ramme. SG-klemmer sikrer rask installsjon!

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.