Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Stikkontakt Kombinasjonsramme SG Ramme 1,5 Hvit 4X

SG Ramme 1, 5 Hvit 4X (1401084)
NYHET!
Varenummer:
1401084

SG Ramme 1,5 Hvit 4X

  • Ramme for innfelt installasjon
  • Benyttes i 1,5 S- og Rehab stikk
  • Hvit utførelse
inkl. mva
149,-
119,20  ekskl. mva
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG Ramme 1,5 Hvit 4XFire-hulls 1,5 ramme i hvit utførelse for innfelt installasjon. Benyttes til 1,5 S-, og rehab stikk. Sidedeksel må benyttes for bruk sammen med standard 56x56mm produkter.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.