SG LEDDim Smart Pill Micro | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Bluetooth Bryter/fjernkontroll SG LEDDim Smart Pill Micro

SG LEDDim Smart Pill Micro 100VA (1400447)
Varenummer:
1400447
EAN:
7021988203897

SG LEDDim Smart Pill Micro 100VA

  • Skjult faseavsnitt Bluetooth dimmer
  • Styr lyset enkelt gjennomm app
  • Kan kobles sammen med andre piller
inkl. mva
699,-
3 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG LEDDim Smart Pill Micro 100VA

Leddim Smart Pill Micro, en skjult faseavsnitt Bluetooth dimmer, lar deg styre lyset ved hjelp av din smarttelefon eller nettbrett og vår egenutviklede APP - uten bruk av fordyrende Gateway!
Dimmeren har en innbygget Bluetooth enhet som kommuniserer med din smarttelefon og andre Leddim Smart Pill dimmere. Samtlige Leddim Smart Pill dimmere i din installasjon er således sammenkoblet i et eget nettverk, og man oppnår derfor lang rekkevidde. Dimmeren kan selvsagt også betjenes manuelt uavhengig av smarttelefon.
Øvrige funksjoner er 3-20VA., Beskyttelse mot overspenning, overbelastning, kortslutning.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.