SG LEDDim Smart Master Hvit | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

SG LEDDim Smart Master Hvit (1400444)
Varenummer:
1400444

SG LEDDim Smart Master Hvit

  • Smart Bluetooth dimmer med 4 ekstra knapper for smart styring
  • For montering i veggboks
  • Kan
inkl. mva
1 799,-
1 439,20  ekskl. mva
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG LEDDim Smart Master Hvit

LEDDim Smart Master er en smartdimmer for montering i veggboks, Bluetooth-kommunikasjon (BLE) og styring via app. Dimmeren har fire knapper rundt knotten, som kan programmeres via appen til å styre andre enheter, scener, alt hjemme/borte osv. Minimum, maksimum og oppstartsnivå kan angis i appen. LEDDim Smart Master kan programmeres til å være master for andre SG smart enheter, noe som betyr at de slås på/av eller dimmes tilsvarende. Dette gir mulighet for trappefunksjon osv.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.