SG LEDDim Smart Floor Hvit | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

SG LEDDim Smart Floor Hvit 200VA (1400374)
Varenummer:
1400374

SG LEDDim Smart Floor Hvit 200VA

  • Plasseres på gulv til gulv- eller bordlamper
  • Stor knapp på toppen som styrer av og på eller dimming
inkl. mva
1 369,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG LEDDim Smart Floor Hvit 200VA

LEDDim Smart Floor er en innendørs fasedimmer som plasseres på gulvet og kobles til gulv- eller bordlamper – alternativt veggfeste med spor på baksiden. Dimmeren har en stor av/på-knapp på toppen. Et langt trykk regulerer lysnivået. Koble en europlugg direkte inn i den, eller koble til opptil 3 lamper via terminalene. Kan programmeres slik at man også kan bruke knappen til på/av, ikke dimming.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.