SG LEDDim Smart DIN 1000 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

SG LEDDim Smart DIN 1000 1000VA (1401299)
Varenummer:
1401299

SG LEDDim Smart DIN 1000 1000VA

  • Bluetooth-styrt digital faseavsnittsdimmer til montering på DIN skinne
  • Kan brukes til TW LEDDim, regulering av lys, ren ON/OFF eller som nedtellingstimer
  • Alt stilles inn i SG Smart-appen
inkl. mva
2 199,-
På lager (sendes innen 2-5 dager)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

SG LEDDim Smart DIN 1000 1000VA

Bluetooth-styrt digital faseavsnittsdimmer til montering på DIN skinne. Kan brukes til TW LEDDim, regulering av lys, ren ON/OFF eller som nedtellings timer. Dette stilles inn via SG Smart app.

LEDDim Smart DIN 1000 kan styres via to innganger. P1 er for impulsbryter, enten 230V eller 24V. P2 er for styring via standard ON/OFF PIR sensor, hvor utgangsfasen fra sensoren tilkobles P2 inngangen. Antenne sikrer god Bluetooth-forbindelse.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.