Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Overvåkningskamera Reolink klistremerke - "Området er kameraovervåket"

Reolink klistremerke - "Området er kameraovervåket" selvklebende vinyl - 80x110mm (Kameraskilt1)
Nyhet!
Varenummer:
Kameraskilt1
EAN:
7072823412226

Reolink klistremerke - "Området er kameraovervåket" selvklebende vinyl - 80x110mm

Praktisk, populært og prisgunstig selvklebende klistremerke med informasjon om kameraovervåkning
  • Svært god preventiv effekt
  • Solid selvklebende vinyl
  • Størrelse: 8 x 11 cm
inkl. mva
47,-
37,60  ekskl. mva
10+ på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,- Gratis frakt over 1 000,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Skilting av kameraovervåkning er lovpålagt på offentlige steder hvor overvåkningskameraer er montert. Kameraskilt sørger for god informasjon, og ikke minst har de en viktig preventiv effekt. Våre skilt for kameraovervåkning er av høy kvalitet, tåler åresvis med utendørs plassering og er enkle å sette opp.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.