Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Z-WAVE Rele Qubino Relay 4-pole BICOM432-40/230 V
Qubino Relay 4-pole BICOM432-40/ 230 V (30.074.038)
Varenummer:
30.074.038

Qubino Relay 4-pole BICOM432-40/230 V

  • Belastning opptil 32A
  • Bistabil bryter
inkl. mva
585,-
2 stk på lager Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Qubino Relay 4-pole BICOM432-40/230 V


Bistabil switch med infrarød (IR) kommunikasjon skal brukes sammen med Qubino Smart Energimåler. Den er beregnet for bruk i smarte bygninger. Bryteren har fire separate kontakter for belastninger opp til 32A. Den har moduskommunikasjon over IR-tilkobling. Dette er en koblingsanordning med to stabile tilstander for å slå av / på alle slags elektriske belastninger. Når bryteren ikke startes elektrisk, manuelt eller over IR-kommunikasjons, forblir den stabil i driftsposisjon og vil endre driftsposisjon ved igangsetting eller aktivering. Bryteren er kontrollerbar over et IR-kommunikasjonsgrensesnitt alltid i slavekommunikasjonsposisjon. Den har innebygd elektromekanisk kontroll av posisjonsstatus. Den er tilgjengelig som en frittstående enhet, og drives også fra egen strømkilde over en intern strømforsyning.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.