Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Bryter & dimmer Bryter, innfelt Plejd Dobbelrele 16A/2 Bluetooth Mesh
Plejd Dobbelrele 16A/ 2 Bluetooth Mesh (1400492)
Plejd Dobbelrele 16A/ 2 Bluetooth Mesh (1400492)
Plejd Dobbelrele 16A/ 2 Bluetooth Mesh (1400492)
Plejd Dobbelrele 16A/ 2 Bluetooth Mesh (1400492)
Plejd Dobbelrele 16A/ 2 Bluetooth Mesh (1400492)
Plejd Dobbelrele 16A/ 2 Bluetooth Mesh (1400492)
NYHET
Varenummer:
1400492
EAN:
7330018111232

Plejd Dobbelrele 16A/2 Bluetooth Mesh

  • Kobles direkte til din smarttelefon via bluetooth (app)
  • To reléutganger for kontroll av ikke-dimbar lat med en samlet bryteevne på opptil 16 A
  • Tidsfunksjoner som astro- og ukeur
inkl. mva
999,-
3 stk på lager Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Plejd Dobbelrele 16A/2 Bluetooth Mesh


Dobbelaktuator med to releer for mulighet for å bryte to separate laster. Produktet som kan styres trådløst via appen, via tilbakefjærende trykknapper eller gjennom andre produkter fra Plejd. Dobbelaktuator har to reléutganger for kontroll av ikke-dimbar lat med en samlet bryteevne på opptil 16 A (f.eks. 10+6 A) og nullgjennomgangs-bryting/bryterbeskyttelse. Produktet kan brukes med tidsfunksjoner som astro- og ukeur, og det er enkelt å opprette scenarier som kan styres enten fra appen eller trykknapp. Produktet installeres i apparatboksen bak trykknapp/bokslokk eller med monteringsklips på vegg eller på DIN-skinne.


Fleksibel installasjon
Produktene våre er spesielt designet for maksimal fleksibilitet under installering. Det fleksible formatet passer like bra bak en lysbryter, i et sikringsskap eller i en takboks. Med en rekke smarte tilbehør og vår trådløse teknologi, skapes det nye muligheter for en enkel og fleksibel installasjon.
 


Enkel konfigurering
Tiden med kompliserte regulatorer og innstillinger er i dag en saga blott. Med vår kraftige, men enkle, app gjøres innstillingene med noen få klikk. Å konfigurere via appen vil også gi helt nye innstillinger, hvor funksjoner som før var separate produkter nå kan fås i samme produkt.
 


Astro, ukeur
La fasadebelysningen følge soloppgang og solnedgang, eller tenn og slukk lamper på et bestemt tidspunkt. Alle produktene våre har innebygd astro og ukeur, noe som gjør enkel planlegging mulig.
 


Mesh
Alle produktene våre kommuniserer med hverandre gjennom vår robust trådløse mesh-teknologi. Dette betyr at du kan begynne i det små og legge til flere produkter etter behov, noe som passer perfekt til både renoveringer og nybygging.
 

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.