PAX Vifte Passad 31 | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her

PAX Vifte Passad 31 (4910624)
PAX Vifte Passad 31 (4910624)
PAX Vifte Passad 31 (4910624)
PAX Vifte Passad 31 (4910624)
PAX Vifte Passad 31 (4910624)
PAX Vifte Passad 31 (4910624)
Varenummer:
4910624
EAN:
7391477186018

PAX Vifte Passad 31

  • Med fukt- og lyssensor
  • Skandinavias mest solgte baderomsvifte
inkl. mva
2 159,-
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 59,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

PAX Vifte Passad 31

Passad 31, med kaldrasspjeld, monteres i kanal uten naturlig selvtrekk (yttervegg). Brukes først og fremst som punktforsterking av ventilasjonen om din bolig har et allerede eksisterende system for grunnventilasjon, for eksempel mekanisk fraluftsventilasjon (via egen kanal). Viften starter enten gjennom den justerbare lyssensoren, eller når fuktighetsnivået overstiger den forhåndsinnstilte verdien.

Pax Passad® - Skandinavias mest solgte baderomsvifte

Erfaring og smart teknologi
Vi har utviklet Pax Passad-serien for at du enkelt skal finne en modell som sørger for ventilasjonen i boligen din.

Bekymringsfri bruk
En Pax Passad-vifte skal først og fremst forsterke fraluftstrømmen i boliger med selvtrekksventilasjon. De er svært enkle både å montere og bruke. God plass i rammedelen forenkler installatørens jobb, og viften kan rengjøres uten behov for verktøy. De smarte styrefunksjoner gir deg en bekymringsfri ventilasjon, og hjelpe automatisk huset ditt med å puste når det trengs som mest. Resultatet blir et innemiljø som gjør at både du og huset ditt har det godt!

Modeller
Pax Passad-serien skiller seg ut ved at alle viftene er svært stillegående, svært effektive, de er laget i miljøvennlige materialer og har et lavt energiforbruk. Selvsagt er de godkjente for bruk i våtrom.
Vi bekrefter at produktet oppfyller kravene fra EU- direktivet EN-60335 og NEK 400. Vi bekrefter og at produktet er IP44 klasset og dobbelt isolert og tilfredsstiller derved kravene for montering i sone 1. Vår anbefaling er at produktet monteres så høyt som mulig på vegg og ikke utsettes for direkte vannsprut over tid.

Trygg – Sikker – Miljøvennlig
Pax Passad-serien lages i utvalgte materialer med svært lav påvirkning på miljøet. Viftene kan selvsagt gjenvinnes. Pax Passad er blant annet anbefalt av Sunda Hus. For din trygghet gjennomgår hver eneste Pax-vifte svært grundige kvalitets- og sikkerhetstester. For å understreke vårt fokus på kvalitet, gir vi deg 5 års garanti på Pax Passad.

1. dB(A) 3 m verdi 27,9
2. Effektiv – 95m3/h frittblåsende
3. Enkel å installere, lett å bruke
4. Lavt energiforbruk – maks 5 watt
5. Miljøvennlig og gjenvinnbar
6. Sikker – alle Pax-vifter testes på kvalitets og sikkerhet
7. Designet og produsert i Sverige
8. 5 års garanti

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.