Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett | ELdirekte
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Varmepumpe Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett

Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett (7907528)
Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett (7907528)
Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett (7907528)
Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett (7907528)
Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett (7907528)
Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett (7907528)
Varenummer:
7907528

Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett

  • Komplett med inne- og utedel
  • Styr fra hvor du vil med innebygd WiFi
  • Lavt lydnivå
  • Aircondition
  • Sunt inneklima med Nanoe G
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Panasonic Varmepumpe NZ25VKE komplett


Viktig informasjon ved kjøp av varmepumpe:
Hvis du ønsker å bestille varmepumpe fra oss må du dokumentere at installasjonen skal utføres av sertifisert bedrift. Et akseptert tilbud, eller lignende avtale med en sertifisert bedrift som skal installere varmepumpen, vil være tilstrekkelig dokumentasjon. For bestilling følg 3 enkle steg:

  1. Bestill varmepumpen på vanlig måte via nettbutikken (varmepumpen blir umiddelbart reservert til deg)
  2. Send dokumentasjonen til salg@eldirekte.no
  3. Varmepumpen blir sendt til din adresse
Merk: Garanti/reklamasjon gjelder kun dersom varmepumpen er installert av en sertifisert bedrift.

Panasonics NZ-serie er designet for å skape et behagelig inneklima i hjemmet. Varmepumpen kommer i stilig design med smarte funksjoner og høy effektivitet.
NZ serien er utviklet for det nordiske markedet og leverer både kraft og pålitelighet. Kapasiteten på 6,3 kW gir høy varmeeffektivitet.
Panasonic har hatt et høyt forkus når det kommer til enegieffektivitet og teknologi. Dermed har du her en svært energieffektiv, smart varmepumpe som gir et sunt inneklima med minimal støy.

Både oppvarming og kjøling
Selv om det helt klart største bruksområde for varmepumpe i vårt klima er oppvarming, kan også pumpen brukes som nedkjøling.
Dette gjør at denne varmepumpen passer perfekt til all bruk. Både på de varmeste sommerkveldene til de kaldeste vinterkveldene.

Varmepumpen har også innebygget WiFi og kan styres via appen Panasonic Comfort Cloud. Dette gjør at man kan ha full kontroll over energiforbruket ditt og fjernstyre varmen når og fra hvor du vil.
Dette hjelper slik at man alltid kommer hjem til rett temperatur.


ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.