Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BRANN & SIKKERHET Brann- og gassvarsler MINUT Point Home Security Alarm
MINUT Point Home Security Alarm (MT-P2)
Varenummer:
MT-P2
EAN:
635934996572

MINUT Point Home Security Alarm

  • Enkelt oppsett via medfølgende app
  • Innebygget sirene og lys
  • Dekker rom opptil 50 m2
inkl. mva
1 379,-
3 stk på lager Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Minut Point Smart Alarmsensor WiFiIntelligent alarm som overvåker hjemmet. Alarmen kobles til hjemmets ruter via wifi og kommuniserer deretter trådløst med mobilen ved hjelp av den medfølgende appen (iOS og Android).

 

Bevegelse, temperatur, støy, lufttrykk- og fuktighetsmonitor.


Enheten har innebygd bevegelses- (PIR), temperatur-, trykk- og lydsensor og varsler brukeren ved mistenkt brudd eller endringer i rommet. Enheten kan ved hjelp av avanserte algoritmer f.eks. varsle ved mistenkt innbrudd hvis den registrerer lavere temperatur og trykk sammen med lyden av et knust vindu. Lydsensoren kan oppdage nærliggende aktive brannalarmer.


Overvåk ditt hjem trådløst og få øyeblikkelige varsler om trusler.

 
Den innebygde sirenen kan stilles inn til å bli utløst ved ulike hendelser. Ved hjelp av Bluetooth LE kan alarmen aktiveres eller deaktiveres når registrerte telefoner forlater eller kommer til boligen. Enheten har innebygd beskyttelse mot hærverk og varsler brukeren ved forsøk på manipulering. Enheten lagrer data lokalt og har ikke kamera, noe som gir økt integritet. Dekker et rom på opptil 50 m².

Skikkelig sikkerhet med innebygd lys og 90 desibel sirene.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.