Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Varmeovn, gulvmodeller MILL Vifteovn keramisk HT1500 DEMOVARE
MILL Vifteovn keramisk HT1500 DEMOVARE (4900244-DEMO)
Varenummer:
4900244-DEMO

MILL Vifteovn keramisk HT1500 DEMOVARE

  • 1500W for romstørrelse 10-30m²
  • Gir ekstremt rask varme over et stort område
  • Velg mellom 2 trinn (750/1500W)
inkl. mva
299,-
239,20  ekskl. mva
1 stk på lager Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Mill Vifteovn keramisk HT1500 DEMOVARE

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.


MILL HT1500
Vi vet at noen ganger passer det best med rask varme. Det kan være fordi du ønsker å spare strøm, eller at det er bare en veldig kald dag. Uansett, er Mill Vifteovner en perfekt løsning for deg. De gir ekstremt rask varme over et stort område. Dette betyr at de raskt vil hjelpe deg til å øke temperaturen i stuen din.

Vi bruker en kraftig motor for å distribuere varmen så mye som mulig. I tillegg er Mill Vifteovnerutstyrt med PTC-varmeelement. Fordelen med å ha et PTC-element er at du vil få en mye lavere overflatetemperatur sammenlignet med andre typer varmeelementer, som betyr at de brenner mye mindre støv. Det er en vinn-vinn-situasjon.

Så skaff deg en Mill Vifteovn for de ekstra kalde dagene.

Mill HT1500 vil gi rask varme til ditt hjem. Du kan sette den til å holde et bestemt temperaturnivå, og skifte mellom varmeinnstillinger. Det har en total effekt på 1500W.

ANBEFALT ROMSTØRRELSE: 10-30 M2

FORDELER

  • PTC varmeelement - Lav overflatetemperatur
  • Kraftig vifte
  • Enkel betjening
  • Veltesikring

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.