Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden VARME & VENTILASJON Termostat MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort

MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort (5491011)
NYHET!
Varenummer:
5491011
EAN:
5703502909813

MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp Sort

  • 16 A "alt-i-ett" urtermostat med regulatorfunksjon
  • Alle sparefunksjoner innebygd
  • Dobbelt følersystem for beskyttelse av tregulv
  • Rask å montere - enkel å bruke
  • Redusert klimaavtrykk
inkl. mva
1 195,-
956,-  ekskl. mva
5+ på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

MICROMATIC Termostat MTC4 Microtemp SortMicrotemp MTC4 er en 2-polt 16A "alt-i-ett" urtermostat med åpent-vindu funksjon, lærefunksjon og inngang for eksternt styresignal som tilfredsstiller og overgår de kommende europeiske økodesign-kravene. Termostaten har innebygget regulatorfunksjon og dobbelt følersystem - en ekte problemløser! Termostaten er tilgjengelig i fargene hvit RAL9010 glanset (komplett) og svart matt (uten ramme), samt tilbehørsdeksler i fargene aluminium, hvit RAL9003 matt, grå matt og svart matt. Termostaten benytter medfølgende 3 meter 12kOhm NTC gulvføler, og er beregnet for montering i standard veggboks eller påveggskappe type MTC-VH.

MTC4 har en rekke funksjoner for å tilfredsstille krav til både komfort og energisparing. Det innebygde uret lar deg helt fritt stille inn en ukeplan med tidspunkter og temperaturnivåer som passer for husstandens behov. Dersom man skulle avvike fra normalen og den oppsatte planen en dag, kan det enkelt overstyres ved å skifte over til manuell modus. Uret har en backup på minimum 5 minutter for å beholde minnet i tilfelle strømbrudd.

Microtemp MTC4 har foruten ukeplanen flere forskjellige sparefunksjoner:
  • Den adaptive funksjonen gjør at termostaten tilpasser seg sesongendringer slik at den når innstilt temperatur på tidspunktene som er angitt i ukeplanen.
  • Åpent-vindu funksjonen innebærer at termostaten midlertidig kutter ut oppvarmingen ved deteksjon av hurtig temperaturfall, eksempelvis ved utlufting, for å ikke "fyre for kråka".
  • Sparefunksjonen for eksternt styresignal er inngangen som gjør at man kan fjernstyre termostaten ved hjelp av en sms-boks, eksternt ur el.l.
Summen av disse sparefunksjonene gjør at man kan oppnå en besparelse på om lag 25% av strømforbruket som går til oppvarming. Som alle andre Microtemp-termostater består også MTC4 av selvslukkende halogenfri plast.


MILJØ
Micro Matic tar miljø på alvor og har implementert en rekke tiltak for å redusere produktets klimaavtrykk. Emballasjen består nå av FSC-sertifisert papp og er fritt for plast. Dette bidrar til lavere klimaavtrykk og forenkler resirkulering. Videre har vi valgt å levere alle andre versjoner og tilbehørsdeksler enn standard hvit uten ramme, siden det i mange tilfeller skal benyttes flerhullsrammer eller andre rammedesign. Dette grepet alene forventer vi at vil redusere mengden unødig plastavfall med godt over 400 kg i året! Viktigst av alt - MTC4 er konstruert for å tilfredsstille svært høye kvalitetskrav og har lang teknisk levetid. Termostatene produseres i Skandinavia. MONTERING Microtemp MTC4 har den velkjente monteringsvennligheten fra MTC3 og andre Microtemp-termostater. Den bygger kun 20 mm, har svært montørvennlige elevatorklemmer og enkelt oppsett. Termostaten er beregnet for montering i standard veggboks eller påveggskappe type MTC-VH.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.