Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Termostat MICROMATIC Termostat ESD4
MICROMATIC Termostat ESD4 (5406201)
MICROMATIC Termostat ESD4 (5406201)
MICROMATIC Termostat ESD4 (5406201)
MICROMATIC Termostat ESD4 (5406201)
MICROMATIC Termostat ESD4 (5406201)
MICROMATIC Termostat ESD4 (5406201)
Varenummer:
5406201

MICROMATIC Termostat ESD4

  • "Alt-i-ett" 16A DIN-skinnetermostat
  • Kommuniserer med Microtemp sentralstyring
  • Rask og enkel montering
inkl. mva
2 699,-
2 159,20  ekskl. mva
Leveringstid: sendes innen 2-5 dager
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Micromatic Termostat ESD4

ESD4 er en 16A "alt-i-ett" DIN-skinnetermostat for montering i skap som muliggjør en "skjult" installasjon. Den kan fungere som en "stand-alone" termostat, eller kommunisere med Microtemp sentralstyring. Termostaten har et stort og lettlest display med bakgrunnsbelysning som tenner ved betjening. Termostaten kan brukes til å styre elektrisk gulvvarme, frostvern, is- og snøsmelting, samt kjøling. Føler ETF-199T eller ETF-944/99H kan kjøpes løst og tilkobles.

Beskyttelsesfunksjon
Termostaten har galvanisk skille mellom sterkstrøm og følerkrets, noe som reduserer sjansen for elektriske støt og brann. I tillegg består termostaten av selvslukkende halogenfri plast.

Microtemp sentralstyring
Microtemp Sentralstyring er en løsning for energieffektiv styring av elektrisk eller vannbåren gulvvarme uten å gå på bekostning av komforten. Løsningen er den eneste på markedet som kan tilby skjult installasjon med appstyrte termostater for skinnemontering, samt helt unike trådløse IR-følere. Gateway MSW5 for Microtemp Sentralstyring kan styre inntil 32 enheter/rom og kommuniserer trådløst med MSD4 veggmontert termostat, ESD4 skinnemontert termostat og MSA4 relèmodul for veggmontering. Signalrekkevidden er på omlag 100 meter i "åpent landskap", og inntil 5 av termostatene kan fungere som en forsterker/repeater for ytterligere 100 meter. Microtemp Sentralstyring leveres med ferdig definerte døgn- og spareprogrammer, men kan også enkelt tilpasses spesielle behov. Ved hjelp av vår plattformuavhengige WebApp for smarttelefon, nettbrett og PC/Mac får du enkel kontroll over varmen, uansett hvor du måtte befinne deg. Microtemp Sentralstyring er spesielt utviklet for norske forhold og behov.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Andre kjøpte også

MICROMATIC Termostat ESD4 med IR-føler
MICROMATIC Termostat ESD4 med IR-føler
<ul> <li>"Alt-i-ett" 16A DIN-skinnetermostat</li> <li>Kommuniserer med Microtemp sentralstyring</li> <li>Trådløs infrarød føler</li> <li>Rask og enkel montering</li> </ul>
3 399,-
2 719,20  ekskl. mva
Leveringstid: sendes innen 2-5 dager