Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Stikkontakt Komfyrvakt MICROMATIC Komfyrvakt MicroSense for selvmontering
MICROMATIC Komfyrvakt MicroSense for selvmontering PP - Plug & Play sølv (1418055)
NYHET
Varenummer:
1418055
EAN:
6430025091228

MICROMATIC Komfyrvakt MicroSense for selvmontering PP - Plug & Play sølv

  • Komfyrvakt som du kan montere selv!
  • Godkjent etter komfyrvaktnormen EN50615
  • FG Godkjent
inkl. mva
3 699,-
20+ på lager Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Micromatic Komfyrvakt MicroSense for selvmontering PP - Plug & Play sølv

Komfyrvakt MicroSense PP er en komplett pluggbar trådløs komfyrvakt for selvmontering. Den er godkjent etter komfyrvaktnormen EN50615 og er FG godkjent. Den innehar flere patenter, bl. a. auto-diagnostikk og overvåker til enhver tid sine egne funksjoner. Pakken inneholder teknisk stikkontakt med kabel og teknisk komfyrstøpsel samt sensor for overvåking av platetoppen. Komfyrvaktens stikkontakt og sensoren kommuniserer trådløst via radiokommunikasjon. Komfyrvakten kan benyttes for alle typer 1-fase platetopper opp til 25 A, 230 V.

Trådløs sensor
Den trådløse sensoren overvåker platetoppens temperaturer ved hjelp av IR teknologi og er selvlærende. Den drives av ett medfølgende utbyttbart CR2032 knappecellebatteri som har en forventet levetid på inntil 6 år. Festes enkelt med tape/magnet eller skruer på undersiden av viften, på vegg eller i taket fra 45 til 200 cm over platetoppen. Ved veggmontering må ekstra brakett benyttes.

Egen app for ios og Android tilgjengelig som veileder for enkel montasje og innstilling. Sensoren har innebygd sabotasjefunksjon og bryter strømmen til komfyren hvis den blir fjernet fra montasjeplaten. Sensorer finnes i fargene sølv, sort og hvit. Trådløs sikkerhetsplugg kan bestilles separat og benyttes som fjernvarsel eller ekstra alarm ved å plugge f.eks. lamper eller akustiske signalgivere med støpsel inn i pluggen. Meget enkel og rask montering, ingen kabling eller deler som skal monteres i sikringsskapet. Ekstern resetknapp for benyttelse der brukeren ikke når tak i sensoren for gjeninnkobling etter eventuell alarm, f. eks. for rullestolbrukere eller ved takmontert sensor. Laserpekerverktøy finnes som tilbehør for å bestemme sensorens nøyaktige plassering i senter over koketoppen ved vanskelig installasjoner, f.eks. i skråtak.

Nøkkelfunksjoner
  • Komfyren/platetoppen frakobles ved farlig situasjon
  • Sabotasjealarm ved sensorflytting
  • 5 minutters «nødbruk» av komfyren/platetoppen ved feil
  • For-alarm med selvlærende funksjon for følsomhetstilpasning
  • Manuell avstilling av alarmen • Kompatibel med Telecare
  • Alarmoverføring med smartplugg SSC100
  • Tilfredsstiller standarden for komfyrvakter (NEK EN 50615:2015) og Forsikringsselskapenes godkjennelsesnevnd (FG)

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.