Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden SMARTHUS Smartlås MasterLock Bluetooth hengelås (innendørs)

MasterLock Bluetooth hengelås (innendørs) (4400EURD)
NYHET!
Varenummer:
4400EURD
EAN:
3520190943026

MasterLock Bluetooth hengelås (innendørs)

  • For innendørs bruk
  • Åpnes via app på telefonen
  • Kan også åpnes med kombinasjonskode
inkl. mva
1 239,-
991,20  ekskl. mva
2 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Gratis frakt!
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

MasterLock 4400 - Bluetooth hengelås (innendørs)

Masterlock 4400 er den smarteste hengelåsen på markedet. Denne digitale Bluetooth hengelåsen med app åpner du enkelt fra din smarttelefon, helt uten bruk av nøkler. 
 
Denne modellen er for innendørs bruk og er for eksempel perfekt for skapdører, oppbevaringsbokser og verktøykasser. I tillegg til å åpne hengelåsen via app kan du enkelt dele tilgang til låsen med venner og bekjente. Har du ikke telefonen med deg? Da kan du fortsatt åpne hengelåsen med en unik kombinasjonskode (opp/ned/venstre/høyre). 
 
Størrelse: 50 (H) x 47 (B) x 27 mm (D)
 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.