Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BELYSNING Downlight Malmbergs Downlight LED 5W MD-99
Malmbergs Downlight LED 5W MD-99 (9974091)
Varenummer:
9974091
EAN:
7392529117301

Malmbergs Downlight LED 5W MD-99

  • For innfelt- eller utenpåliggende montering
inkl. mva
299,-
239,20  ekskl. mva
20+ på lager Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 29,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

Malmbergs Downlight LED 5W MD-99

For innfelt montering eller utenpåliggende med hjelp av distansering. Kan også monteres i apparatboks. Inkl. hvit frontring. Ø 75 mm. Krever LED-driver. Dimbar. S-merket.

Malmbergs seneste serie av LED downlight som bruker både linse og aluminiumsreflektor for å gi et så bra lysbilde som mulig. For innfelt eller utenpåliggende montering. OBS! Kan også monteres i apparatboks, men merk at hulldiameter er 75 mm.

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.