Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden KBsound Bluetooth modul

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
KBsound Bluetooth modul (1652593)
Varenummer:
1652593
EAN:
8436031613285

KBsound Bluetooth modul

  • passer til alle KB Sound iSelect med Bluetooth logo
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

KBsound Bluetooth modul

KB Sound Bluetooth modul. Bluetooth mottakeren passer til alle KB Sound iSelect med Bluetooth logo enten på esken eller under radiodelen. Her kan man spille trådløst fra alle bluetootheheter. (Smarttelefoner, tablets osv.)

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.