Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden KBsound Bluetooth modul Demovare

Dette er et produkt med begrenset tilgjengelighet, som allerede er utsolgt. Vi beklager ulempen og håper du kan finne en erstatning.
KBsound Bluetooth modul Demovare (1652593-DEMO)
Varenummer:
1652593-DEMO

KBsound Bluetooth modul Demovare

  • passer til alle KB Sound iSelect med Bluetooth logo
Lagerstatus: Ingen på lager for øyeblikket.
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

KBsound Bluetooth modul

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

Varen har noen små bruksmerker i plastikk etter montering/demontering.

KB Sound Bluetooth modul. Bluetooth mottakeren passer til alle KB Sound iSelect med Bluetooth logo enten på esken eller under radiodelen. Her kan man spille trådløst fra alle bluetootheheter. (Smarttelefoner, tablets osv.)

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §13 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.