Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden BRANN & SIKKERHET Brann- og gassvarsler ICAS Chor-SA sokkel for IIR/IOR

ICAS Chor-SA sokkel for IIR/IOR brakett (6260013)
Varenummer:
6260013
EAN:
7072823300981

ICAS Chor-SA sokkel for IIR/IOR brakett

inkl. mva
99,-
79,20  ekskl. mva
1 stk på lager (sendes innen 6-9 dager)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ICAS Chor-SA sokkel for IIR/IOR brakett

Chor sokkel for IIR/IOR brakett

Sokkel til Chor-serien der du ønsker å bruke festebraketten til IIR- og IOR-serien. Sokkelen bygger ikke mer enn standardsokkelen til chor. Den er laget slik at du skyver den direkte inn på den allerede monterte festebraketten til den gamle IIR/IOR detektoren.
Smart om du ønsker å spare monteringsarbeid når du bytter ut din gamle IIR/IOR varsler. Leveres komplett m/plate montert på sokkel, klar til å skyves rett på festebrakett til IIR/IOR. D=105mm, bygger som vanlig chor sokkel.ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.