Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden ELEKTROMATERIELL Installasjonstilbehør Krympeslange HellermannTyton Krympeslange Tredux 19/6 Sort

HellermannTyton Krympeslange Tredux 19/6 Sort (1stk) (1808671)
Varenummer:
1808671
EAN:
7072823300875

HellermannTyton Krympeslange Tredux 19/6 Sort (1stk)

  • 1 meter lang
  • Krympeforhold 4:1
inkl. mva
189,-
151,20  ekskl. mva
5 stk på lager (sendes normalt samme dag)
Frakt fra 49,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

HellermannTyton Krympeslange Tredux 19/6 Sort (1stk)

Tredux MA47 medium tykkvegget med lim. Krympeslangen har krympeforhold 4:1 og er motstandsdyktig mot løsemidler, syrer og alkaliske væsker og har spesielt god mekanisk styrke. Det termoplastiske limet gir god fukt- og værbeskyttelse. Velegnet for isolasjon og beskyttelse av kabler og endeavslutninger i svakstrømsapplikasjoner.

  • 1 meter lang
  • Passer for kabler med diameter 6-19mm
  • Krympeforhold 4:1

 

ELdirekte er etter Forskrift om elektrisk utstyr §21 pliktig til å informere våre kunder om at salg og markedsføring av elektrisk materiell beregnet på å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg, kun kan installeres av en registrert elektrikervirksomhet.

DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har laget en veiledning som forklarer hva du som privatperson kan gjøre selv.

ELdirekte yter garanti og reklamasjon på produktene i hht. produsentens garanti samt norsk forbrukerkjøpslov. Vi tar ikke ansvar for feil installasjon eller produkter som ikke er installert etter forskriftene.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil, endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel. ELdirekte.no forbeholder seg rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i feil ved annonsering, prissvingninger og lagersituasjon.